Redigera bildspel/content slider

av Corinne Sperens

Toppytan på t ex startsidan är ett “bildspel”. De redigeras genom att gå till BeGood > Media > Bildspel. Du lägger till bilder genom att "drag and drop":a dom till bildspelet eller nederst klicka på "Ladda upp ny media". Bildens text skriver du in i det stora textfältet. Om du skriver in en url i fältet "Vilken url ska bilden länka till?" kommer man till den sidan vid klick på bilden. Du byter plats på bilderna genom att dra i den prickade ytan i högerkanten.

I denna vy kan du även välja effekt på hur bilderna byts (vi rekommenderar “fade” som är förvalt) samt hur länge just denna bild visas (7000 millisekunder är förvalt). Sätt rubriken som “Rubrik 1” och brödtexten som “Paragraf”.