Inom kort lanseras vår nya webbshop. Där erbjuder vi dig som kund att enkelt beställa nya möbler, inredningsdetaljer eller kanske testa nya tygprover till ditt hem. Detta är för att vi vill nå ut till er på ett ännu bättre och smidigare sätt. 
Under tiden så finns vi här för er som vanligt, på vår hemsida och sociala medier. Tveka inte att höra av er till oss på Malmstenbutiken om ni har frågor kring vårt sortiment eller vill lägga en beställning. Behöver ni råd och hjälp kring inredning i ert hem, eller arbetsplats? Våra experter hjälper mer än gärna till. Eller varför inte boka in en privat shoppingrunda hos oss här i butiken? Vi finns här för er!


Duka upp till påsk med Nittsjö keramik och påskris i vaser Bobina eller Globo och kruka Rand. Poster från Hein Studio.


VI vill ha glada färger till påsk! Pynta med handgjorda trätuppar och vackra accessoarer i olika matchande färger från Pia Wallén.


Malmstenbutikens högsta prioritet är att säkerställa tryggheten för våra kunder och anställda.

Vi följer utvecklingen noggrant och vidtar de försiktighetsåtgärder och rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger. Vi lägger just nu extra vikt vid städning och renhållning, undviker hantering av kontanter samt onödig fysisk kontakt.

Butikens öppettider är något anpassade enligt nedan:

Måndag – Fredag 12.00 – 18.00

Lördag 11.00 – 16.00

Söndag STÄNGT

Kontakta oss gärna för att beställa produkter för hemleverans via info@malmsten.se.


Vi börjar lämna vintern bakom oss och går nu in i Mars med härliga kliv. Vill du ha in lite mer natur och växt-känsla i ditt hem? Under Mars och April så kommer lampskärmen "Celesta" att finnas till 20% rabatt. Detta i samband med att det i år är 80 år sedan Carl Malmsten flyttade in sin verksamhet på strandvägen 5B. Eller varför inte låta denna vackra lampa från Hein Studio göra vardagsrummet lite mindre mörkt? Vi ses!  


Nu lanseras kollektionen ’’Flora’’ som består av åtta modeller som har tagits fram i samarbete med formgivaren Eva Schildt och Örsjö Belysning. Carl Malmstens barnbarnsbarn Vanja Sorbon Malmsten tillverkar växtskärmarna för hand. Ett fantastiskt exempel på lokalt konsthantverk.


, , , , ,

För 80 år sedan så flyttade Carl Malmsten in sin verksamhet på Strandvägen 5b här i Stockholm och det vill vi fira! Varje månad kommer vi att välja ut en av våra favoriter från sortimentet och sy ihop ett jubileumserbjudande. Först ut är Visingsöbänken som under hela januari och februari kommer att finnas till 20% rabatt. Välkomna in!


,

Vi vill passa på att tacka för ett härligt 2019 och hoppas att vi får se många av er i butiken även under 2020! 

Gott nytt år!


Vas/Ljusstake Halo är formgiven av Carina Seth Andersson och tillverkas av Skrufs Glasbruk. Munblåst glas med en extra metalldel som gör vasen till en ljusstake. Den kommer i två storlekar och i klart och svart glas.


Gjorda efter en förlaga från Lennartsnäs Herrgård i Uppland tidig 1800-tal så tillverkar snickaren Stefan Helleberg på Snickeri Trädgården i Lövstabruk, Upplandsstaken för att fylla julens brinnande åtgång! Kom ner till butiken och köp en riktig svensk julklassiker innan de tar slut.

Upplandsstaken kommer i tre olika färger, orginalfärgen svart, vit och grå samt två olika storlekar.