Malmstenbutikens högsta prioritet är att säkerställa tryggheten för våra kunder och anställda.

Vi följer utvecklingen noggrant och vidtar de försiktighetsåtgärder och rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger. Vi lägger just nu extra vikt vid städning och renhållning, undviker hantering av kontanter samt onödig fysisk kontakt.

Butikens öppettider är något anpassade enligt nedan:

Måndag – Fredag 12.00 – 18.00

Lördag 10.00 – 16.00

Söndag STÄNGT

Kontakta oss gärna för att beställa produkter för hemleverans via info@malmsten.se.


Vi börjar lämna vintern bakom oss och går nu in i Mars med härliga kliv. Vill du ha in lite mer natur och växt-känsla i ditt hem? Under Mars och April så kommer lampskärmen "Celesta" att finnas till 20% rabatt. Detta i samband med att det i år är 80 år sedan Carl Malmsten flyttade in sin verksamhet på strandvägen 5B. Eller varför inte låta denna vackra lampa från Hein Studio göra vardagsrummet lite mindre mörkt? Vi ses!  


Nu lanseras kollektionen ’’Flora’’ som består av åtta modeller som har tagits fram i samarbete med formgivaren Eva Schildt och Örsjö Belysning. Carl Malmstens barnbarnsbarn Vanja Sorbon Malmsten tillverkar växtskärmarna för hand. Ett fantastiskt exempel på lokalt konsthantverk.


, , , , ,

För 80 år sedan så flyttade Carl Malmsten in sin verksamhet på Strandvägen 5b här i Stockholm och det vill vi fira! Varje månad kommer vi att välja ut en av våra favoriter från sortimentet och sy ihop ett jubileumserbjudande. Först ut är Visingsöbänken som under hela januari och februari kommer att finnas till 20% rabatt. Välkomna in!


,

Vi vill passa på att tacka för ett härligt 2019 och hoppas att vi får se många av er i butiken även under 2020! 

Gott nytt år!


Vas/Ljusstake Halo är formgiven av Carina Seth Andersson och tillverkas av Skrufs Glasbruk. Munblåst glas med en extra metalldel som gör vasen till en ljusstake. Den kommer i två storlekar och i klart och svart glas.


Gjorda efter en förlaga från Lennartsnäs Herrgård i Uppland tidig 1800-tal så tillverkar snickaren Stefan Helleberg på Snickeri Trädgården i Lövstabruk, Upplandsstaken för att fylla julens brinnande åtgång! Kom ner till butiken och köp en riktig svensk julklassiker innan de tar slut.

Upplandsstaken kommer i tre olika färger, orginalfärgen svart, vit och grå samt två olika storlekar.


Onsdag den 6 november öppnar vi dörrarna till julen. Vi har fyllt butiken med dekorationer, julklappstips och nyinkommet för det dukade bordet, ljusstakar, keramik med mera. Favoriter som lyser upp helgerna är våra handgjorda adventsstjärnor och Upplandsstaken. Välkomna till julbutiken!


Fåtöljen Jättepaddan formgavs av Carl Malmsten 1934, och firar i år 85-årsjubileum. Det vill vi förstås uppmärksamma och ger därför 15% rabatt på nybeställningar av Jättepaddan. Jubileumspriset gäller fåtölj Jättepaddan i valfritt tyg eller skinn, till och med 1 februari 2020. Rabatten gäller ej tygkostnaden.


Studio Supersju är vävgruppen som 2016 bestämde sig för att ge samtida vävning ett ansikte utåt. Under perioden 15-31 oktober kommer deras vävar ta över väggar, golv och sittytor i butiken - med verk inspirerade av Carl Malmstens möbler och designfilosofi. Välkommen på Vernissage tisdag 15 oktober kl 18-20. OSA senast 11/10 till info@malmsten.se