Cecilia Carlstedt Illustratör

Konsttryck av illustratören Cecilia Carlstedt signerade och i limiterad upplaga. Cecilia är utbildad på London College of Communication 2003 och har kommit tillbaka till Stockholm efter att ha bott i London och New York i många år. Hon arbetar i sin egen studio med projekt och uppdrag från internationella kunder.

Presenttacka Carl Malmsten

Våra presentkort är en uppskattad gåva till födelsedagar, firanden och högtidsdagar. Presentkorten är utformade som guldtackor i trä med Carl Malmstens signatur. Levereras elegant inslagna med fint sidenband. Guldtackorna finns i valörerna 500, 1000 och 5000 kronor. Kan endast lösas in i butiken.

Malmstenbutiken på ny adress

I somras flyttade Malmstenbutiken från Strandvägen eller “boden” som Carl själv kallade butiken då. Butiken har nu öppnat i nya vackra lokaler på Humlegårdsgatan 13. På Humlegårdsgatan låg den möbelverkstad som Malmsten och hans vän och kompanjon, snickarmästare Hjalmar Jackson, startade 1930. Där låg även Malmstens Verkstadsskola. 

Malmstenbutiken flyttar till Humlegårdsgatan!

Malmstenbutiken har funnits på samma plats på Strandvägen i Stockholm sedan 1940 då Carl Malmsten själv slog upp dörrarna men nu flyttar butiken till Humlegårdsgatan. Butiken stänger till midsommar och öppnar igen på Humlegårdsgatan i början på augusti. För mer information kontakta oss gärna på [email protected].

Vi ber om överseende!

På grund av rådande pandemi upplever vi, våra leverantörer och våra samarbetspartners längre leveranstider än normalt. Vi ber om överseende med detta och hoppas på er förståelse. Har ni några frågor gällande just er leverans, tveka inte att höra av er till: [email protected] eller ring 08 233380.

Julen är här!

Varmt välkommen till julen på Malmstenbutiken I Malmstenbutikens julsortiment blandas det enkla med glittrande föremål som tillsammans skapar en stämningsfull jul. Tidlösa klassiker – som adventsstjärnorna av pergamyn och den vackra Upplandsstaken i trä – kommer tillbaka liksom förra årets storsäljande mistlar, och bland nyheterna finns vackert mönstrade julgranskulor.

Nu är webbshoppen igång!

Nu lanserar vi vår nya webshop och vi ser verkligen fram emot att äntligen kunna underlätta för er att köpa era favoriter hos oss. För att fira detta erbjuder vi 10% på allt i varukorgen. Sortimentet kommer att utökas kontinuerligt och vi hoppas ni tycker det här lika spännande som vi!

Flora lampkollektion

Nu lanseras kollektionen ’’Flora’’ som består av åtta modeller som har tagits fram i samarbete med formgivaren Eva Schildt och Örsjö Belysning. Carl Malmstens barnbarnsbarn Vanja Sorbon Malmsten tillverkar växtskärmarna för hand. Ett fantastiskt exempel på lokalt konsthantverk.

80-års jubileum!

För 80 år sedan så flyttade Carl Malmsten in sin verksamhet på Strandvägen 5b här i Stockholm och det vill vi fira! Varje månad kommer vi att välja ut en av våra favoriter från sortimentet och sy ihop ett jubileumserbjudande. Under september är det Putte pallen som finns till 20% rabatt. Välkomna in!

God fortsättning och gott nytt år!

Vi vill passa på att tacka för ett härligt 2019 och hoppas att vi får se många av er i butiken även under 2020!  Gott nytt år!

WordPress PopUp Plugin
Rulla till toppen